Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ποιοι εκπαιδευτικοί ψηφίζουν

Κατηγορία: Πληροφορίες για τις Εκλογές Αιρετών Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου;

 

 -         Όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί Π.Ε (Δάσκαλοι- Νηπιαγωγοί-Ειδικότητες ) που υπηρετούν σε σχολεία ή υπηρεσίες της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας .

 -         Οι  αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων , οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου όλων των ειδικοτήτων , οι αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ για παράλληλη στήριξη.

 -         Οι υπηρετούντες με απόσπαση σε σχολεία  εκτός ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας και όσοι έχουν άδεια κάθε μορφής , ψηφίζουν στην οργανική τους θέση και στο αντίστοιχο εκλογικό κέντρο

 -         Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης , οι Προϊστάμενοι Γραφείων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι, στα εκλογικά κέντρα της Δνσης , του Γραφείου και της Περιφέρειας που ανήκουν αντίστοιχα.

 -         Οι εκπαιδευτικοί των καινοτόμων δράσεων και όσοι υπηρετούν στη Διεύθυνση και στα  Γραφεία Εκπαίδευσης ,  στα αντίστοιχα εκλογικά τμήματα της Δνσης και των Γραφείων.

  

 

Που ψηφίζουν οι εκπαιδευτικοί με διάθεση από Β/μια;

 

-        Συμμετέχουν  στις εκλογές της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης  για ΠΥΣΔΕ ? ΑΠΥΣΔΕ  - ΚΥΣΔΕ και ψηφίζουν στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής .  

Εμφανίσεις: 2072

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)