Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Επικαιροποίηση Καταχώρισης Στοιχείων στο ?Survey?

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΕΤ.: Το υπ? αριθμ. 17452/Δ1/10-02-2011 έγγραφο του Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ.. Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας να προβούν σε νέα επικαιροποίηση του συστήματος καταγραφής «survey» με όλα τα στοιχεία για την τρέχουσα σχολική χρονιά, ώστε να υπάρχει ανά πάσα στιγμή λεπτομερής απεικόνιση των πραγματικών δεδομένων στο εν λόγω σύστημα. Η καταχώρηση  όλων των λειτουργικών παραμέτρων για κάθε σχολική μονάδα είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της αποτύπωσης αυτών. Τα στοιχεία που καταχωρούνται με ευθύνη του Διευθυντή κάθε σχολικής μονάδας.

Ακόμα, οι Δ/ντές των Σχολικών Μονάδων πρέπει να προβούν στη σωστή καταγραφή του μαθητικού δυναμικού και στο πεδίο Γ1 «Μαθητικό Δυναμικό Τμημάτων Υποχρεωτικού Προγράμματος», γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις ολοήμερων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων ο αριθμός των μαθητών καταγράφηκε μόνο στο πεδίο Γ2 «Μαθητικό Δυναμικό Τμημάτων Ολοήμερου Προγράμματος» με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην πραγματική αποτύπωση αυτών των σχολικών μονάδων.

Εμφανίσεις: 1365

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)