Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Έρευνα για την Πρόληψη ή/και την Καταπολέμηση του Ρατσισμού και των Διακρίσεων κάθε Είδους, για την Ανάδειξη της Σημασίας της Διαφορετικότητας καθώς και για την Καταπολέμηση της Βίας Στα σχολεία

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Το Ινστιτούτο για τα Δικαιώματα την Ισότητα και την Ετερότητα (i-RED) υλοποιεί το έργο «Σχέδιο δράσης για την πρόληψη ή/και την καταπολέμηση του ρατσισμού και των διακρίσεων κάθε είδους, για την ανάδειξη της σημασίας της διαφορετικότητας καθώς και για την καταπολέμηση της βίας στα σχολεία» κατ?ανάθεση κατόπιν ανοικτού διαγωνισμού από το Υπ.Π.Δ.Β.Μ.Θ..

Μπορείτε να συμβάλετε στην έρευνα, καταγράφοντας και αξιολογώντας τις σχετικές δράσεις στις οποίες έχετε συμμετάσχει ή σχεδιάσει ή υλοποιήσει μέσω μιας φιλικής προς το χρήστη ηλεκτρονικής φόρμας.

Θα βρείτε πληροφορίες για το έργο καθώς και το ερωτηματολόγιο στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου i-RED, http://www.i-red.eu καθώς και στο συνημμένο αρχείο ().

Εμφανίσεις: 1480

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)