Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Προκήρυξη 12 Θέσεων Μεταπτυχιακών Φοιτητών στην Κατεύθυνση Σπουδών "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" του Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατηγορία: Αποφάσεις ΠΥΣΠΕ Δημοσιεύθηκε : Κυριακή, 27 Μαρτίου 2011

Σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκε η κατεύθυνση σπουδών "Περιβαλλοντική Εκπαίδευση" του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) "Θεωρία, Πράξη και Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου", του Τμήματος Φιλοσοφίας,  Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, για το ακαδημαικό έτος 2011-2012. Η προκήρυξη αφορά την κάλυψη 12 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η υπεύθυνη της κατεύθυνσης, Μαρία Δασκολιά, Λέκτορας στον Τομέα Παιδαγωγικής του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή Πανεπιστήμιο Αθηνών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) σας ενημερώνει ακόμη για τα ακόλουθα:

Η φοίτηση θα ξεκινήσει το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2011-12 και θα διαρκέσει 4 εξάμηνα. Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι υποχρεωτική και προϋποθέτει την καταβολή διδάκτρων 800 Ευρώ για καθένα από τα 4εξάμηνα φοίτησης.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι πτυχιούχοι όλων των Τμημάτων που καταρτίζουν εκπαιδευτικούς για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Η αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται από την Τρίτη 22.3.2011 έως και την Πέμπτη 14.4.2011, ώρες 10.30-13.00, στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. (Εργαστήριο Πειραματικής Παιδαγωγικής, γρ. 547), Φιλοσοφική Σχολή, 5ος όροφος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προυποθέσεις συμμετοχής, τις εξετάσεις και την εξεταστέα ύλη μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: http://eel.ppp.uoa.gr/news.html

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της Προκήρυξης  ...

Εμφανίσεις: 2069

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)