Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόγραμμα Συνεντεύξεων

Κατηγορία: Νομοθεσία Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

 

 Τελικό Πρόγραμμα Προφορικών Συνεντεύξεων Υποψήφιων Δ/ντών-ντριών Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Ενημερωθείτε για το ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ , με τις αλλαγές που έγιναν, λόγω ειδικών και εξαιρετικών περιπτώσεων, όπως προβλέπεται από την Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Φ.353.1/23/85196/Δ1, Φ.Ε.Κ. 1085/16-7-2010 .

 


 

 

 Πρόσκληση σε Συνέντευξη Υποψήφιων Διευθυντών Σχ. Μονάδων Π.Ε. Β΄ Αθήνας

 Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας Διευθυντή/ντριας Σχ. Μονάδας Π.Ε. Β΄ Αθήνας, να προσέλθουν για προφορική συνέντευξη, ενώπιον του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ειδικής Σύνθεσης για την επιλογή Δ/ντών Σχολικών Μονάδων Β΄ Αθήνας, στη Διεύθυνση, Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή, 3ος Όροφος, στις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στο υπ' αριθμ. πρωτ. 11.4/3220/30-6-2011 έγγραφο της Δ/νσης . 

 

Σας θυμίζουμε ότι το ζήτημα του κωλύματος προσέλευσης στη συνέντευξη ρυθμίζεται βάσει της Υπουργικής Απόφασης Αριθμ. Φ.353.1/23/85196/Δ1, Φ.Ε.Κ. 1085/16-7-2010 . Ειδικότερα, οι υποψήφιοι, οι οποίοι, σε εξαιρετική περίπτωση, επιθυμούν να δηλώσουν κώλυμα προσέλευσης κατά την καθορισμένη γι? αυτούς ημερομηνία και ώρα, καλούνται να υποβάλλουν μέσω τηλεομοιοτυπίας (fax: 210-6009644) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e?mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), αίτημα αλλαγής ημερομηνίας προς το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ειδικής Σύνθεσης Β΄Αθήνας.

 

Επισημαίνεται ακόμη ότι, οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν προσέρθουν στη συνέντευξη, αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής.

 


 

 

 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

 Το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεντεύξεων των υποψήφιων Δ/ντών Σχ. Μονάδων θα ανακοινωθεί αύριο Πέμπτη 30-06-2011 και θα έχει ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 05-07-2011.

 


                     

 

 ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ Δ/ΤΩΝ-Δ/ΝΤΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΥΣΠΕ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

Η προγραμματισμένη έναρξη των συνεντεύξεων των υποψήφιων Δ/ντών-Δ/ντριών του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας, α ν α β ά λ λ ε τ α ι, λόγω της 48ης-ωρης απεργίας στις 28 & 29 Ιουνίου. Για το νέο πρόγραμμα θα ενημερωθείτε με πρόσκληση, που θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα μας τη Δευτέρα 27 Ιουνίου.

Παρακαλoύνται οι υποψήφιοι να ενημερώνονται τακτικά από την ιστοσελίδα μας για το πρόγραμμα των συνεντεύξεων, με πιθανή ημερομηνία έναρξης σύμφωνα με οδηγία του Υπ.ΠΔΒΜΘ, την Τρίτη 5 Ιουλίου .

 


 

 

 Κάλεσμα Σχολικών Συμβούλων στη Συνέντευξη για Επιλογή Δ/ντών Σχ. Μονάδων

Εκτιμώντας ότι εξελίσσεται η διαδικασία επιλογής Σχολικών Συμβούλων, κ α λ ο ύ μ ε τους εν ενεργεία Σχολικούς Συμβούλους, οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής Δ/ντών Σχολικών Μονάδων στο Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας, να προσέλθουν στη συνέντευξη, εφόσον τελικά το επιθυμούν, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011 και από ώρα 14:30 έως 16:00.

 


 

 

 Καθορισμός του Τρόπου Τήρησης των Πρακτικών και της Διαδικασίας Συνέντευξης των Υποψήφιων Διευθυντών Σχ. Μονάδων - Κώλυμα Προσέλευσης στη Συνέντευξη

Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Φ.353.1/23/85196/Δ1, Φ.Ε.Κ. 1085/16-7-2010   


 

 

 Πρόσκληση σε Συνέντευξη Υποψήφιων Διευθυντών Σχ. Μονάδων Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι κατέθεσαν αίτηση υποψηφιότητας Διευθυντή/ντριας Σχ. Μονάδας Π.Ε. Β΄Αθήνας, να προσέλθουν για προφορική συνέντευξη, ενώπιον του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ειδικής Σύνθεσης για την επιλογή Δ/ντών Σχολικών Μονάδων Β΄ Αθήνας, στη Διεύθυνση, Μεσογείων 448, Αγία Παρασκευή, 3ος Όροφος, στις ημέρες και ώρες που αναγράφονται στο υπ' αριθμ. πρωτ. 11.4/3067/22-6-2011 έγγραφο της Δ/νσης


Εμφανίσεις: 2394

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)