Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Παρουσίαση Προγράμματων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής

Κατηγορία: Φωτογραφικό Υλικό Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Οι Κύπριοι μαθητές συνοδευόμενοι από την κ. Χρύσω Χριστοφόρου, Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης, την κ. Χριστίνα Σκουρουπάτη, Διευθύντρια του 3ο Δ.Σ. Καϊμακλίου Λευκωσίας, τις εκπαιδευτικούς Γιόλα Ηροδότου και Έφη Πέτσα, καθώς και από τον Πρόεδρο και τη Γραμματέα του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011, το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής, όπου τους υποδέχτηκαν με χαρά ο Διευθυντής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας κ. Παρασκευάς Βεντήρης, οι μαθητές και οι συνάδελφοι του Χελμείου Αγ. Παρασκευής. 

Οι εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων, οι υπεύθυνες Π.Ε., η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης και ο Δ/ντής Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας.
Οι μαθητές των σχολείων, οι εκπαιδευτικοί, οι υπεύθυνες Π.Ε. και ο Δ/ντής Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας.
Ο Δ/ντής Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας, κ. Πάρις Βεντήρης, με την Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Χρύσω Χριστοφόρου.
Οι εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων, οι υπεύθυνες Π.Ε., η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης και ο Δ/ντής Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας.
1/3 
start stop bwd fwd

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής με τους μαθητές της Στ΄τάξης υλοποιεί διετές πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους μαθητές της Στ΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καϊμακλίου Λευκωσίας. Τα δύο σχολεία έχουν ενταχθεί στο Διεθνές Διακρατικό Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Χρυσοπράσινο φύλλο» με συντονιστή το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης από την Ελλάδα και το Υπουργείο Παιδείας από την Κύπρο. Το 11ο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε κατά τα σχολικά έτη 2009-2010, 2010-2011 πρόγραμμα με θέμα «Τα σπήλαια του τόπου μου », ενώ το 3ο Δ.Σ. Καϊμακλίου Λευκωσίας πραγματοποίησε πρόγραμμα με θέμα: « Το Καϊμακλί χθες και σήμερα ».

Το 11ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής πρότειναν οι Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης κ.κ. Σοφία Καινούργιου και Μαριάννα Χατζημιχαήλ καθώς εκδηλώθηκε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία τόσο από τη διευθύντρια κ. Ραλλού Σερετέλλη, όσο και από τους δασκάλους της τάξης των δύο τελευταίων ετών κ. Γιώτα Τάγαρη και Νίκο Φάτση.

Εμφανίσεις: 1535

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)