Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Η κοπή της βασιλόπιτας στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας έγινε με ιδιαίτερη συγκίνηση λόγω της αποχώρησης της Γραμματέως του ΠΥΣΠΕ, κ. Μπάζα Ελένης

Κατηγορία: Φωτογραφικό Υλικό Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2012
Με την παρουσία των Σχολικών Συμβούλων, των π. Προϊσταμένων των Γραφείων, των αιρετών, των μελών του ΠΥΣΠΕ, των διοικητικών και των εκπαιδευτικών της ενοποιημένης Διεύθυνσης έγινε η κοπή της πίτας μας. Με την παρουσία του μας τίμησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα κ. Κώστας Μανιάτης, ο οποίος για μια φορά ακόμη τόνισε το σημαντικό αλλά και διακριτό ρόλο της εκπαίδευσης και της αυτοδιοίκησης.

 

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας, ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα για το 2012. Επισήμανε την ανάγκη να συνεχίσει η Διεύθυνση με αίσθημα ευθύνης και χρέους να συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση της εκπαίδευσης, με στόχο την εξυπηρέτηση του εκπαιδευτικού στην υπηρεσία του πολίτη:

«Η δύναμη της ομάδας και της συλλογικότητας είναι το κύριο συστατικό της λειτουργίας μας, μέσα σε αυτή την προσπάθεια, θα μπορούσα να πω σε κάθε υπάλληλο και κάθε εκπαιδευτικό έναν καλό λόγο. Επιτρέψτε μου όμως σήμερα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε μια υπάλληλο της Δ/νσης που αποχώρησε από την υπηρεσία μας, βάζοντας το δικό της στίγμα. Με αφοσίωση, ευθύνη, συνέπεια, ειλικρίνεια. καρτερικότητα και αποτελεσματικότητα, η κ. Μπάζα έγινε η Λένα όλης της εκπαιδευτικής οικογένειας της Β΄ Αθήνας και το ουσιαστικό στήριγμα στη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ. Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη με την οικογένειά της, να καμαρώνει τα παιδιά της και να ξέρει ότι για όλους μας είναι πάντα εδώ, κοντά μας, πολύτιμη και ξεχωριστή»

 

Εύχομαι σε όλη την Εκπαιδευτική Οικογένεια της Β΄ Αθήνας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ? ΗΡΕΜΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

 

Ο Δ/ντής Π.Ε. Β΄Αθήνας, Πάρις Βεντήρης

 

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /var/www/vhosts/dipe-v-ath.att.sch.gr/httpdocs/images/stories/pita2012

Εμφανίσεις: 637

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)