Joomla Free Template by FatCow Hosting

Απογραφή Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Επισημαίνουμε στους εκπαιδευτικούς που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο αρχείο excel , να συμπληρώσουν ΑΜΕΣΑ και το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012, τα στοιχεία τους στην εφαρμογή της απογραφής: https://apografi.gov.gr/ap.

Υπενθυμίζεται ότι η επικαιροποίηση των στοιχείων των μισθοδοτούμενων υπαλλήλων είναι απολύτως αναγκαία για τη μισθοδοσία τους. Η διασταύρωση των στοιχείων τους μέσω του Μητρώου Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου και της Ε.Α.Π. έχει ήδη ξεκινήσει. Επισημαίνουμε ότι, μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, δε θα μισθοδοτούνται οι υπάλληλοι των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν διασταυρωθεί και επιβεβαιωθεί κατά τα ανωτέρω.

Παρακαλούνται οι κ.κ. Διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπ/κούς των σχολείων τους που συμπεριλαμβάνονται στην αναρτώμενη κατάσταση για την υποχρεωτική επικαιροποίηση των στοιχείων τους.

Πληροφορίες: κ. Κατωπόδη Κυριακή (τηλ. 210-8022093),

κ. Κωσταράς Νίκος (τηλ. 210-6019458).

Διαβάστε περισσότερα πατώντας στο σύνδεσμο "Περισσότερα..." που ακολουθεί.

 

 

 

Η διαδικασία απογραφής είναι η εξής:

 

Στην ιστοσελίδα της ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ επιλέγετε την Εφαρμογή Απογραφής και στη συνέχεια:

  1. Επιλέγετε "Είσοδος στην Υπηρεσία"
  2. Προωθείστε στην υπηρεσία πιστοποίησης της ΓΓΠΣ όπου πιστοποιείστε:
  • Με χρήση του λογαριασμού TAXISnet (εφόσον έχετε).
  • Σε περίπτωση που δεν έχετε λογαριασμό TAXISnet εισάγετε στο πεδίο "Username" τον ΑΦΜ σας και στο πεδίο "Password" τον "Αριθμό Ειδοποίησης" του Εκκαθαριστικού σημειώματος οικονομικού έτους 2010.
Εμφανίσεις: 1018

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)