Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων Υποδιευθυντών και Υπευθύνων Ολοήμερου έως και 9/θ Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Προσκλήσεις/Ανακοινώσεις (Υπεραριθμίες) Δημιουργήθηκε : Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2012

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.11.4/9707/05-09-2012 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας , το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

 

καλεί

 

τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας να υποβάλουν αίτηση για Υποδιευθυντές και Υπεύθυνοι για το πρόγραμμα του Ολοημέρου Δημοτικού Σχολείου, που πληρούν τις προϋποθέσεις των παραπάνω διατάξεων και επιθυμούν να ασκήσουν τα συγκεκριμένα καθήκοντα, να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, έως και την Πέμπτη 6-9-2012, στο Διευθυντή της Π.Ε. Β? Αθήνας, μέσω του Διευθυντή/ντριας της σχολικής τους μονάδας, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής.

Οι Διευθυντές-ντριες των σχολικών μονάδων οφείλουν να διαβιβάσουν αυθημερόν τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών στην Δ/νση Π.Ε. Β? Αθήνας.

Παρακαλούμε να λάβουν γνώση του παρόντος εγγράφου, με ευθύνη των Διευθυντών/Διευθυντριών των Δημοτικών Σχολείων, όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων.

Εμφανίσεις: 296

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)