Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Δ/νσης Π.Ε. Β? Αθήνας για Υποβολή Αιτήσεων Προσωρινής Τοποθέτησης εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2012-2013

Κατηγορία: Προσκλήσεις/Ανακοινώσεις (Υπεραριθμίες) Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012 Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.11.3/9463/29-09-2012 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας , το ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας

 

καλεί


τους εκπαιδευτικούς που

 

1. Βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας στη Γενική Αγωγή (αλφαβητικός Πίνακας1 )

2. Βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας στην Ειδική Αγωγή (αλφαβητικός Πίνακας2 )

3. Αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για τη Γενική Αγωγή (αλφαβητικός Πίνακας3 )

4. Αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΠΕ στο ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για την Ειδική Αγωγή (αλφαβητικός Πίνακας4 )

5. Αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας ( αλφαβητικός Πίνακας5 ). Στον πίνακα προστέθηκαν και οι εκπαιδευτικοί κλάδων ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ16 από τη Β' Φάση των αποσπάσεων.

 

να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης ηλεκτρονικά και μόνο, από την Παρασκευή 31 Αυγούστου ώρα 8.00 μέχρι και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου ώρα 12.00 το μεσημέρι, ως εξής:

 

Οι εκπαιδευτικοί της Γενικής Αγωγής όλων των περιπτώσεων θα συμπληρώσουν τη δήλωση προσωρινής τοποθέτησης (συνημμένο έντυπο 7) και θα το στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (έως την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη, 12.00 το μεσημέρι).

 

Οι εκπαιδευτικοί της Ειδικής Αγωγής όλων των περιπτώσεων θα συμπληρώσουν τη δήλωση προσωρινής τοποθέτησης (συνημμένο έντυπο 8) και θα το στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (έως την Κυριακή 2 Σεπτέμβρη, 12.00 το μεσημέρι).

 

Στις 3 Σεπτεμβρίου, ημέρα Δευτέρα όλοι οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα παρουσιαστούν στις 8.30 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής (Αγίου Ιωάννου 27, τηλ. 210 6392290) για να υποβάλουν την αναφορά ανάληψης υπηρεσίας και να υπογράψουν τη δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων.

 

Μπορείτε να τυπώσετε το έντυπο ανάληψης υπηρεσίας (συνημμένο έντυπο 6 ) και να το υποβάλετε έτοιμο τη Δευτέρα , προκειμένου να αποφύγουμε καθυστερήσεις και άσκοπες αναμονές.

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά (Πίνακες 9 , 10 , 11 και 12 ) για την προτίμηση σχολικών μονάδων. Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα κενά έχουν προκύψει μετά τις αποσπάσεις και τις άδειες που έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα στην υπηρεσία μας.

Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν παρουσιάζεται λειτουργικό κενό τη δεδομένη χρονική στιγμή με την πιθανότητα να προκύψει στην πορεία (αύξηση τμημάτων ? απουσίες εκπ/κων )

 

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δε βρίσκει το όνομά του στους συνημμένους πίνακες και βρίσκεται στη διάθεση ή έχει αποσπαστεί στο ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τη Δ/νση στο τηλ: 210- 8022093 κ. Μοσχολιού.

 

Στην εξαιρετική περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δε δύναται να αποστείλει ηλεκτρονικά τη δήλωση τοποθέτησης να επικοινωνήσει με τη Δ/νση στο τηλ : 210- 8065700 κ. Μπουζινέκη.

 

Μετά την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

 

Για τη μετακίνηση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, οι συνάδελφοι μπορούν να συμβουλευτούν το χάρτη με τα Δημοτικά Σχολεία που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας (www.dipevath.gr).

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας μέχρι την Τετάρτη 5-9-2012.

 

 

Πίνακες - Έντυπα:

1. Πίνακας Εκπαιδευτικών Γενικής Αγωγής στη Διάθεση ? ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ16,ΠΕ60,ΠΕ70

2. Πίνακας Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής στη Διάθεση ? ΠΕ11

3. Πίνακας Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ? Γενική Αγωγή ? ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ16,ΠΕ60,ΠΕ70

4. Πίνακας Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας ? Ειδική Αγωγή ? ΠΕ11,ΠΕ60,ΠΕ70

5. Πίνακας Αποσπασμένων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας ? ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ16

6. Έντυπο Αναφοράς Ανάληψης Υπηρεσίας

7. Έντυπο Προσωρινής Τοποθέτησης ? Γενική Αγωγή

8. Έντυπο Προσωρινής Τοποθέτησης ? Ειδική Αγωγή

9. Πίνακας Δημοτικών Σχολείων με Λειτουργικά Κενά ? ΠΕ70

10. Πίνακας Δημοτικών Σχολείων με Λειτουργικά Κενά Ειδικής Αγωγής

11. Πίνακας Λειτουργικών Κενών ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ16

12. Πίνακας Λειτουργικών Κενών Νηπιαγωγών Γενικής και Ειδικής Αγωγής

Εμφανίσεις: 301

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)