Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Κοινοποίηση αλφαβητικού πίνακα εκπαιδευτικών που υπέβαλαν δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων για βελτίωση οργανικής θέσης ή οριστική τοποθέτηση

Κατηγορία: Μεταθέσεις 2013 Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Σας κοινοποιούμε συνημμένα, τον αλφαβητικό πίνακα εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης (δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων και εκπαιδευτικοί σε θέσεις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ? Τ.Ε.) της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας, που υπέβαλαν δήλωση προτίμησης, μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να μετατεθούν-τοποθετηθούν (Έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. 7785/28-6-2013 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας ).

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συμμετοχή σας στη διαδικασία, η οποία για τη διευκόλυνση και την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, πραγματοποιήθηκε φέτος, για πρώτη φορά, με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β? Αθήνας.

 

Επισημαίνουμε ότι θα κληθείτε να παραλάβετε αντίγραφο της δήλωσής σας με νεώτερη πρόσκλησή μας, εντός των προσεχών ημερών. Αν απουσιάζετε μπορεί με εξουσιοδότηση να παραλάβει άλλος τη δήλωσή σας.

 

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν συμπεριλαμβάνεται στο συνοδευτικό πίνακα, παρακαλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τη Διεύθυνση, τηλ. επικοινωνίας 210.6080303.

 

Συνημμένα:

Αλφαβητικός πίνακας εκπαιδευτικών

Εμφανίσεις: 1253

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)