Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Ειδικότητας ΠΕ19-20 Πληροφορικής για Υποβολή Αιτήσεων Προσωρινής Τοποθέτησης εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Προσκλήσεις Δημιουργήθηκε : Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 05 Σεπτεμβρίου 2013

Σύμφωνα με το έγγραφο υπ'αριθμ. πρωτ. 9541/5-9-2013 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄Αθήνας , το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ19-20 Πληροφορικής που μετατάχθηκαν από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση βάσει του ΦΕΚ986/3-9-2013 τ.Γ΄-ΑΔΑ:ΒΛ979-ΣΚΒ να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης ηλεκτρονικά και μόνο, από το σύνδεσμο http://www.dipevath.gr/index.php?option=com_forme&fid=8 μέχρι την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 13:00. .

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν να συμβουλευτούν το συνημμένο πίνακα σχολικών μονάδων με λειτουργικά κενά (Πίνακας 1 ) και να περιοριστούν στην επιλογή σχολικών μονάδων από τον εν λόγω πίνακα, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Δημοτικών Σχολείων Διευρυμένου Ωραρίου.


Εφιστούμε την προσοχή στο ότι η μη υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων συνεπάγεται τοποθέτηση στα εναπομείναντα κενά χωρίς δήλωση προτίμησης.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας τις προσεχείς ημέρες.

 

Εμφανίσεις: 314

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)