Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Πρόσκληση Λειτουργικά Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών Ειδικοτήτων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Π.Ε. Β? Αθήνας για Υποβολή Αιτήσεων Προσωρινής Τοποθέτησης εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Προσκλήσεις Δημιουργήθηκε : Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας (έγγραφο υπ' αριθμ. πρωτ. 9390/3-9-2013) καλεί τους εκπαιδευτικούς:

? Αθανασούλη-Καρούζου Δήμητρα, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας

? Καλλιβωκά Σταματούλα, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας

? Τσιρίγος Νικήτας, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής

που είναι λειτουργικά υπεράριθμοι από σχολικές μονάδες που δε λειτουργούν λόγω έλλειψης διδακτηρίου να υποβάλουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης για το σχολικό έτος 2013-2014.

Επισημαίνουμε τα εξής:

? Οι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν τη δήλωση προσωρινής τοποθέτησης (συνημμένο έντυπο ) και θα τη στείλουν στο fax με αριθμ. 210.8063626 μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2013, 12.00 το μεσημέρι .

? Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά (Πίνακας κενών ) για την προτίμηση σχολικών μονάδων. Εφιστούμε την προσοχή στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα κενά έχουν προκύψει μετά την καταγραφή αδειών από την υπηρεσία μας, μετά τη συνταξιοδότηση εκπαιδευτικών του αντίστοιχου κλάδου και από τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων της Δ/νσης διευρυμένου ωραρίου (ΕΑΕΠ). Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν παρουσιάζεται λειτουργικό κενό τη δεδομένη χρονική στιγμή με την πιθανότητα να προκύψει στην πορεία (απουσίες εκπ/κών).

 

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας τις προσεχείς ημέρες.

Εμφανίσεις: 318

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)