Joomla Free Template by FatCow Hosting

Διαδικασία Ανάληψης Υπηρεσίας και Κατάθεσης Δικαιολογητικών των Αναπληρωτών ΠΕ70 του Ενιαίου Πίνακα Γενικής Εκπαίδευσης για το Σχ. Έτος 2013-2014

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013

Παρακαλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ70-Δασκάλων του ενιαίου πίνακα γενικής εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2013-2014, που προσλήφθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ? Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ? Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ? Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» να ενημερώνονται καθημερινά από την ιστοσελίδα της Δ/νσης.

 

Η Ανάληψη Υπηρεσίας, το Έντυπο με τα στοιχεία για την Αναγγελία στον ΟΑΕΔ και η Δήλωση Τοποθέτησης θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω εντύπων που θα αναρτηθούν εντός ολίγου.

 

Η παραλαβή των εντύπων και η κατάθεση των σχετικών δικαιολογητικών θα γίνουν την Παρασκευή 4/10/2013, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την ώρα και τη διαδικασία παραλαβής.

Εμφανίσεις: 292

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)