Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΕΣΠΑ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ70-70.50-71-ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕ60.50-61-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ Π.Ε. Β' ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2013

Καλούνται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Κλ. ΠΕ60.50-61 και ΠΕ70-70.50-71 που τοποθετήθηκαν στο ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας μέσω των πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ? Άξονας Προτεραιότητας 1», «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ? Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ? Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» λόγω του ότι καλύπτουν περίπου τα 2/3 των αναγκών της περιφέρειάς μας για Παράλληλη Στήριξη να δηλώσουν Δήμους και όχι σχολικές μονάδες προκειμένου το ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας σε συνεργασία με το ΚΕΔΔΥ, τη σύμβουλο ΕΑΕ και τους συμβούλους Γενικής Αγωγής να τους τοποθετήσει στις σχολικές μονάδες που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Παρακαλούνται οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί να υποβάλουν προς το ΠΥΣΠΕ δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, μέχρι την Παρασκευή, 4-10-2013, και ώρα 12:00 μ.μ., αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, συμπληρώνοντας τη φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στο σύνδεσμο:

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ

Εμφανίσεις: 809

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)