Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

«Ανακοίνωση Πινάκων με τα Στοιχεία των Αιτούντων Μετάθεση Εκπαιδευτικών»

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014

Ο Διευθυντής Π.Ε Β' Αθήνας κ. Παρασκευάς Βεντήρης με το έγγραφο του υπ'αριθ. πρωτ. Φ.11.2/6924/12-5-2014 σας ενημερώνει για τα παρακάτω:

 

Σας ανακοινώνουμε τους πίνακες με τα στοιχεία των αιτούντων μετάθεση εκπαιδευτικών, όπως το ηλεκτρονικό σύστημα μεταθέσεων e-Datacenter του ΥΠΑΙΘ τα επεξεργάστηκε, σύμφωνα και με τη δήλωση που ενυπόγραφα παραλάβατε, προκειμένου να κάνετε την τελική επιβεβαίωση των μορίων σας.


Σε περίπτωση διαφωνίας μπορείτε να υποβάλλετε ένσταση από σήμερα, 12-5-2014 μέχρι και την Παρασκευή, 16-5-2014. Το σχετικό έντυπο που επισυνάπτεται πρέπει να αποσταλεί με φαξ στο 210.8063626. Παρακαλούμε να γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση παραλαβής στο 210.8022093.

 

Επισημαίνουμε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα μεταθέσεων δεν καταχωρίζει μόρια εντοπιότητας και συνυπηρέτησης στις αιτήσεις για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση στη φάση αυτή. Τα μόρια αυτά (εντοπιότητας-συνυπηρέτησης-πρώτης προτίμησης) θα προστεθούν όταν δηλώσετε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.

 

Οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται στο συνημμένο Πίνακα εκκρεμοτήτων, ΔΕΝ υπέβαλαν ενυπόγραφα την αίτησή τους και ως εκ τούτου δεν συμπεριλαμβάνονται στους μοριακούς πίνακες. Συνεπώς παρακαλούνται να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ και μέχρι την Τετάρτη 14-5-2014 στα γραφεία της Διεύθυνσης ή του Παραρτήματός της, για να την υποβάλουν ή να την αποστείλουν με φαξ στο 210.8063626 . Σε περίπτωση κωλύματος, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210.8022093.

 

 

Επισυναπτόμενα:

1. Πίνακας αιτούμενων μετάθεση από ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ

2. Πίνακας αιτούμενων μετάθεση από ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ-ΚΕΔΔΥ

3. Πίνακας αιτούμενων μετάθεση σε δημοτικά σχολεία ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

4. Πίνακας αιτούμενων για ΒΕΛΤΙΩΣΗ ή ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

5. Πίνακας εκκρεμοτήτων

6. Έντυπο Ένστασης

 

anakoinwsi_pinakwn_aitoumenwn_metathesis.doc
Εμφανίσεις: 315

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)