Joomla Free Template by FatCow Hosting

Μοριακός Πίνακας Μεταταχθέντων Εκπαιδευτικών

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Σας κοινοποιούμε τον πίνακα μορίων μετάθεσης όπως διαμορφώθηκε μετά την προβλεπόμενη μετατροπή των υπηρετήσεων σε αντίστοιχες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ.  Παρακαλούνται οι μεταταχθέντες εκπαιδευτικοί που ανήκουν στη Διεύθυνσή μας να λάβουν γνώση και να επαληθεύσουν τα μόρια τους, προκειμένου η Δ/νση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να είναι έτοιμη για να προβεί σε αποιαδήποτε υπηρεσιακή μεταβολή. Σε περίπτωση διαφωνίας - ένστασης, παρακαλούμε να αποστείλετε το συνημμένο έντυπο ένστασης  και τα απαραίτητα δικαιoλογητικά (π.χ. πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση) μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και ώρα 15:00 στο fax: 210-8063626.

 

Στον πίνακα δεν εμφανίζονται τα μόρια συνυπηρέτησης και εντοπιότητας, γιατί δεν έχουν επικαιροποιηθεί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. Όσοι εκπαιδευτικοί θέλουν να προστεθούν τα μόρια εντοπιότητας, συνυπηρέτησης και για σπουδάζοντα τέκνα, παρακαλούνται να αποστείλουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά μέχρι την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014 και ώρα 15:00 στο fax: 210-8063626.

Δεν εμφανίζονται τα ονόματα των εκπαιδευτικών που μετατάχθηκαν ως εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ70, ΠΕ60 και ΠΕ18.41, γιατί εκκρεμεί η παραλαβή του Προσωπικού τους Μητρώου από τις Διευθύνσεις προέλευσης.

 

Επισυναπτόμενα:

Μοριακός Πίνακας Μεταταχθέντων Εκπαιδευτικών

Έντυπο ένστασης

Εμφανίσεις: 1701

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)