Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση σχετικά με την Εγγραφή Νηπίων/Προνηπίων για το Σχολικό Έτος 2014-2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Σας κοινοποιούμε τον πίνακα με τον αριθμό των τμημάτων (Κλασσικού-Ολοήμερου) που θα λειτουργήσουν σε ΌΛΑ τα Νηπιαγωγεία της Περιφέρειάς μας, την καινούργια σχολική χρονιά 2014-2015, σύμφωνα με την έως τώρα επεξεργασία των δεδομένων. Παρακαλούνται οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να ενημερώσουν τους γονείς/κηδεμόνες αναρτώντας τα ονόματα των εγγραφέντων μαθητών στον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου τους. Σε περιπτώσεις όπου κρίνεται αναγκαία η μετακίνηση μαθητών, η Διεύθυνση θα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις Προϊσταμένες των εν λόγω Σχολικών Μονάδων.

 

Σήμερα 20-6-2014, από τις 18:00 έως τις 21:00, ο Δ/ντής Εκπαίδευσης θα βρίσκεται στο Παράρτημα της Διεύθυνσης (Δήμητρος 8, Μαρούσι) για να δεχτεί τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων και να συζητήσει πάνω σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στις εγγραφές νηπίων/προνηπίων. Για τον ίδιο σκοπό, θα απαντά και στο τηλέφωνο 210.6148133 τις ίδιες ημέρες και ώρες.

 

Παρακαλούνται οι Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων να αποστείλουν άμεσα μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τον επισυναπτόμενο συνολικό πίνακα εγγραφέντων μαθητών αφού το επικαιροποιήσουν με τις τελευταίες εγγραφές.

 

Επισυναπτόμενα:

Πίνακας τμημάτων Νηπιαγωγείων

Πίνακας εγγραφέντων μαθητών Νηπιαγωγείων

Εμφανίσεις: 2188

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)