Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ενημέρωση σχετικά με την Εγγραφή Νηπίων/Προνηπίων για το Σχολικό Έτος 2014-2015

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι επεξεργαστήκαμε τα στοιχεία που μας αποστείλατε ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας και του πίνακα με την κατάσταση εγγραφών που συμπληρώσατε κατά τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, και παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ενημερώνεστε από τις σχετικές ανακοινώσεις που θα αναρτηθούν.

 

Σύμφωνα με τα δεδομένα, υπάρχουν οι παρακάτω διαπιστώσεις:

 

(1) Όλες οι αιτήσεις εγγραφής νηπίων γίνονται δεκτές στα Νηπιαγωγεία που επέλεξαν και στα Τμήματα (Κλασσικό-Ολοήμερο) που δήλωσαν, για το σύνολο της Περιφέρειας (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).

 

(2) Όλες οι εγγραφές προνηπίων στα Νηπιαγωγεία εγκρίνονται όπου υπάρχει αντιστοίχιση τμημάτων/οργανικών θέσεων. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις βρεθούν περισσότερες, θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπει η σχετική εγκύκλιος, δηλαδή κλήρωση η οποία θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εργάσιμη μέρα της καινούργιας σχολικής χρονιάς, εν προκειμένω τη Δευτέρα 1-09-2014.

 

(3) Στα Νηπιαγωγεία, όπου απαιτείται να γίνει συζήτηση και να ληφθούν αποφάσεις από τις Προϊσταμένες από κοινού με τη Δ/νση Εκπ/σης, θα προχωρήσουμε σε συναντήσεις εργασίας, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο Παράρτημα της Διεύθυνσης (Δήμητρος 8, Μαρούσι) και για τις οποίες θα ενημερωθείτε προσεχώς από την ιστοσελίδα μας.

 

(4) Σήμερα 19-6-2014 και αύριο 20-6-2014, από τις 18:00 έως τις 21:00, ο Δ/ντής Εκπαίδευσης θα βρίσκεται στο Παράρτημα της Διεύθυνσης (Δήμητρος 8, Μαρούσι) για να δεχτεί τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων και να συζητήσει πάνω σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στις εγγραφές νηπίων/προνηπίων. Για τον ίδιο σκοπό, θα απαντά και στο τηλέφωνο 210.6148133 τις ίδιες ημέρες και ώρες.

Εμφανίσεις: 316

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)