Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για Υποβολή Αιτήσεων Αποσπάσεων σε Υπηρεσίες και Φορείς Αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά το Σχολικό Έτος 2014-2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Σας κοινοποιούμε την υπ'αριθμ. πρωτ. 95304/Δ1/19-6-2014 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. σύμφωνα με την οποία, καλούνται οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση απόσπασης για το διδακτικό έτος 2014-2015, να αποσπασθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις ανεξάρτητες ή αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Υπουργείου, σε νομικά πρόσωπα δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου, τα οποία εποπτεύονται από το Υπουργείο, στα Γενικά Αρχεία του Κράτους (Γ.Α.Κ.), και να προσφέρουν υπηρεσία κατά το σχολικό έτος 2014-2015, να υποβάλουν αίτηση. Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω του ενιαίου ηλεκτρονικού συστήματος διαχείρισης αιτήσεων αποσπάσεων στην πλησιέστερη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανάλογα με τη βαθμίδα στην οποία ανήκει ο εκπαιδευτικός, όπου θα κατατεθούν και τα δικαιολογητικά. Για τη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρες 8:30 π.μ. έως 14:30 μ.μ. στα γραφεία της Δ/νσης (Μεσογείων 448, Αγ. Παρασκευή - 3ος όροφος).

 

Επισυναπτόμενα:

Εγκύκλιος αποσπάσεων σε Υπηρεσίες-Φορείς

Έντυπο απόσπασης σε Υπηρεσίες - Φορείς

Εμφανίσεις: 951

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)