Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενέργειες για την Ολοκλήρωση Συμπληρωματικής Παραλαβής Διδακτικών Βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2014-2015

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

Σύμφωνα με το υπ'αριθμ. πρωτ. 95073/Γ1/19-06-2014 έγγραφο της Δ/νσης Σπουδών Π.Ε. του Υ.ΠΑΙ.Θ. για τη συμπληρωματική παραλαβή των τίτλων διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2014-2015, οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι των δημόσιων Δημοτικών Σχολείων της χώρας θα πρέπει από 1 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2014:

1. να επικαιροποιήσουν στο My School τις όποιες μεταβολές του μαθητικού τους δυναμικού

2. να συμπληρώσουν την καρτέλα «Επιβεβαίωση Καταμέτρησης» στη σελίδα του σχολείου τους στον ιστότοπο http://publications.cti.gr σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω δύο ενεργειών και μετά τις 8 Σεπτεμβρίου 2014, στον ιστότοπο http://publications.cti.gr, στην καρτέλα κάθε σχολικής μονάδας, θα εμφανίζεται το πλήθος της συμπληρωματικής παραγγελίας σε αντίτυπα βιβλίων, τα οποία οι σχολικές μονάδες θα μπορούν να παραλαμβάνουν άμεσα από τα οικεία Κέντρα Διανομής.

Διευκρινίζεται πως πριν την ανάρτηση των συμπληρωματικών παραγγελιών, δεν θα πρέπει να διατίθενται βιβλία από τα αποθέματα των Κέντρων Διανομής.

Εμφανίσεις: 849

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)