Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση - Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την Απόσπαση ? Ανανέωση Απόσπασης Εκπ/κών στα Ελληνόφωνα Τμήματα και στις Θέσεις Διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας στα Αγγλόφωνα Τμήματα του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης για το σχολ.έτος 2014-15

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

Ανακοινώνεται ότι στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου Κρήτης (Σ.Ε.Π.) για το σχολικό έτος 2014 - 2015 οι θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού των ελληνόφωνων τμημάτων καθώς και οι θέσεις για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα αγγλόφωνα τμήματα που απαιτείται να καλυφθούν με απόσπαση, σύμφωνα με το αρ. πρωτ. Φ.32/3613/08-05-2014 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, είναι οι ακόλουθες:

Α. Προσχολική Αγωγή

Μία (1) θέση κλάδου ΠΕ60 Νηπιαγωγών

Β. Δημοτική Εκπαίδευση

Πέντε (5) θέσεις κλάδου ΠΕ70 Δασκάλων

Μία (1) θέση κλάδου ΠΕ 71 Δασκάλου ΕΑΕ

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση απόσπασης ή ανανέωσης απόσπασης, μέσω της Διεύθυνσης που ανήκουν οργανικά, στο Τμήμα Γ? Ξένων και Μειονοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΔΙΠΟΔΕ) της Κ.Υ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 24-06-2014 έως 30-06-2014.

 

Επισυναπτόμενα:

Ανακοίνωση - Πρόσκληση και έντυπο αίτησης

Προκήρυξη αγγλόφωνων τμημάτων

Προκήρυξη αγγλόφωνων τμημάτων - αγγλικό κείμενο

Εμφανίσεις: 791

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)