Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την Πλήρωση με Απόσπαση Δύο Θέσεων Εκπαιδευτικών Συμβούλων στα Ευρωπαϊκά Σχολεία Λουξεμβούργο Ι και Καρλσρούη

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2014

Σύμφωνα με το υπ'αριθμ. πρωτ. Φ.821/1218Σ/97237/Ζ1/24-6-2014 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ. προκηρύσσονται:

 

Δύο θέσεις εκπαιδευτικών συμβούλων στα Ευρωπαϊκά Σχολεία, οι οποίοι θα υπηρετήσουν με απόσπαση μέχρι εννέα (09) έτη, ξεκινώντας από το σχολικό έτος 2014-2015, ως εξής:

-Μία (1) θέση εκπαιδευτικού συμβούλου στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Λουξεμβούργο Ι.

-Μία (1) θέση εκπαιδευτικού συμβούλου στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Καρλσρούη.

Υποψήφιοι απόσπασης για τις παραπάνω θέσεις είναι μόνιμοι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας Εκπαίδευσης που έχουν τα απαιτούμενα προσόντα όπως περιγράφονται στην παρούσα πρόσκληση.

 

Όσοι από τους μόνιμους εκπαιδευτικούς στη Δημόσια Εκπαίδευση επιθυμούν να αποσπαστούν στις ανωτέρω κενές θέσεις των Ευρωπαϊκών Σχολείων από το σχολικό έτος 2014-2015 πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση που αναρτάται στον ιστότοπο http://dipode-aitisi.sch.gr έως και την 4η Ιουλίου 2014. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της και τη σφραγίδα αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ταχυδρομείου.

Εμφανίσεις: 1437

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)