Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση λειτουργικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ για δήλωση υπεραριθμίας και προτίμησης σχολικών μονάδων για προσωρινή τοποθέτηση εντός του ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας για το Σχολικό Έτος 2014-2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2014

Με το έγγραφο υπ' αριθ. πρωτ. 10855/5-9-2014 , το ΠΥΣΠΕ Β? Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη:

1. τη μη λειτουργία των παρακάτω σχ. μονάδων:

? 12ο Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής

? 2ο Δ.Σ. Πεντέλης

? 3ο Δ.Σ. Λυκόβρυσης

? 2ο Δ.Σ. Εκάλης ? Ζάννειο

 

2. το μαθητικό δυναμικό και το εκπ/κό προσωπικό όλων των Δημοτικών Σχολείων που λειτουργούν σύμφωνα με τα στοιχεία του myschool, τα οποία ενημερώνονται με ευθύνη των Διευθυντών-ντριών των Σχ. Μονάδων,

οριστικοποίησε τις κατά σχολείο λειτουργικές υπεραριθμίες (Πίνακας 1 ) και τα λειτουργικά κενά (Πίνακας 2 ), και καλεί τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων που ανήκουν οργανικά στις σχολικές μονάδες που δεν λειτουργούν και σε αυτές που αναγράφονται στον Πίνακα 1, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν δήλωση υπεραριθμίας και προτίμησης σχολικών μονάδων, ώστε να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα σε σχολικές μονάδες της Π.Ε. Β? Αθήνας, για το σχολικό έτος 2014-2015.

 

Εφόσον δεν υπάρχουν δηλώσεις θετικής υπεραριθμίας στη σχολική τους μονάδα, με ευθύνη των Δ/ντών-ντριών και με βάση το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97, κρίνονται ως υπεράριθμοι και ενημερώνονται κατά σειρά οι τελευταίοι τοποθετηθέντες εκπαιδευτικοί προκειμένου να αποστείλουν εντός της ημέρας δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων.

 

Επισημαίνουμε ότι:

 

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα συμπληρώσουν τη δήλωση (Έντυπο 3 ή Έντυπο 4 ) και θα την αποστείλουν με φαξ στο 210-2771324, σήμερα, Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, μέχρι τις 14.00.

Σύμφωνα με το Π.Δ.50/96 όπως τροποποιήθηκε ή συμπληρώθηκε από το Π.Δ.100/97 από όσους εκπαιδευτικούς επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι, χαρακτηρίζονται υπεράριθμοι αυτοί που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό μονάδων μετάθεσης και τοποθετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα με βάση τις δηλώσεις προτίμησής τους.

Οι λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί διατηρούν την οργανική τους θέση.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμβουλευτούν συνημμένα τον πίνακα με τα λειτουργικά κενά (Πίνακας 2). Τονίζουμε όμως ότι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες δεν εμφανίζονται κενές λειτουργικές θέσεις, καθώς ενδέχεται να προκύψουν από άδειες που θα κατατεθούν στην υπηρεσία μας.

Παρακαλούνται οι Δ/ντές-ντριες των σχολικών μονάδων να επικαιροποιούν τα στοιχεία των τμημάτων και των αδειών των εκπαιδευτικών ανελλιπώς σε καθημερινή βάση στην πλατφόρμα καταγραφής myschool.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι προσωρινές τοποθετήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας το συντομότερο δυνατό.

 

Πίνακες - Έντυπα:

1. Πίνακας Σχολικών Μονάδων με Λειτουργικές Υπεραριθμίες (Πίνακας 1 )

2. Πίνακας με Σχολικές Μονάδες που παρουσιάζουν λειτουργικά κενά (Πίνακας 2 )

3. Έντυπο 3- Θετικής Δήλωσης Λειτουργικής Υπεραριθμίας-Προσωρινής Τοποθέτησης - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ (Έντυπο 3 )

4. Έντυπο 4- Δήλωσης Προσωρινής Τοποθέτησης - ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (Έντυπο 4 )

Εμφανίσεις: 1039

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)