Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Φιλοτέχνηση χριστουγεννιάτικων θεμάτων από μαθητές Σχολικών Μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Οι Χριστουγεννιάτικες ευχές έχουν περισσότερη αυθεντικότητα όταν προέρχονται από τα παιδιά. Η ιστοσελίδα μας θα έχει και φέτος διαφορετικό χρώμα αν φιλοξενήσει τις ευχές των μαθητών μας, για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων που έρχονται.

Προσκαλούμε λοιπόν (έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 14882/4-12-2014), τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Δ/νσης, στο πλαίσιο του μαθήματος των Εικαστικών ή της Πληροφορικής, καθώς και τους μικρότερους μαθητές των Νηπιαγωγείων μας, να φιλοτεχνήσουν χριστουγεννιάτικα θέματα και να μας αποστείλουν μέχρι και την Τετάρτη 17-12-2014, τις δημιουργίες τους, ζωγραφιές, κολλάζ και άλλες συνθέσεις, αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή στο Dropbox για τα Δημοτικά Σχολεία και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα Νηπιαγωγεία.

Η Διεύθυνση θα εκθέσει τα έργα με τις ευχές των παιδιών σε αναμνηστικά ηλεκτρονικά άλμπουμ στην ιστοσελίδα της (http://www.dipevath.gr) και θα συνθέσει Χριστουγεννιάτικη κάρτα, η οποία θα αποσταλεί σε όλες τις Διευθύνσεις της χώρας.

 

Εμφανίσεις: 1660

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)