Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση-υπενθύμιση για τη διαδικασία των παραιτήσεων 2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις από 21 μέχρι 30 Απριλίου 2015 υποβάλλονται οι αιτήσεις παραίτησης, συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (επισυνάπτεται η λίστα). Αν ο εκπαιδευτικός υποβάλει μέσα στο εν λόγω χρονικό διάστημα αίτηση παραίτησης θεωρείται ότι έχει γίνει αποδεκτή και η υπαλληλική σχέση λύεται αυτοδίκαια με τη λήξη του διδακτικού έτους 2014 -2015, εφ΄ όσον δεν την ανακαλέσει εντός ενός μηνός από την ημερομηνία υποβολής της.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση παραίτησης παρακαλούνται να προσέλθουν στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας (Αγίων Αποστόλων και Ανάφης, Ν. Ηράκλειο) και ώρες 8:00-16:00 από 21 Απριλίου 2015 μέχρι 30 Απριλίου 2015.

Για να ενημερωθείτε αναλυτικότερα για τη διαδικασία των παραιτήσεων πατήστε edo .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210-8063626 (κ. Στίκα Στεφανία - κ. Κουσουράκου).

Παρακαλούμε με ευθύνη των Δ/ντών-ντριων και Προϊσταμένων να λάβουν γνώση του παρόντος όλοι οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων.

 Επισυνάπτονται:

   Λίστα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά word  και 

τα προς συμπλήρωση έντυπα:

  Υπεύθυνη Δήλωση για ΔΑΥΚ word

  Έντυπο 1 word

  Αίτηση Παραίτησης προς τη Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας word

  Αίτηση για Συνταξιοδότηση προς ΓΛΚ και Ταμεία word

 Προς διευκόλυνση της διαδικασίας και προς αποφυγή καθυστερήσεων και αναμονών παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που θα προσέλθουν στη Δ/νση για να υποβάλουν αίτηση παραίτησης να έχουν τα σχετικά έντυπα συμπληρωμένα.

 

Εμφανίσεις: 987

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)