Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ολοκλήρωση και Απολογισμός Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων) Σχολικού Έτους 2014-2015

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015

Σας κοινοποιούμε την υπ' αρ. πρωτ. 4331/22-5-2015word εγκύκλιο της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει:

checkΟι Διευθυντές/-τριες, Προϊστάμενοι/-νες των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας να συμπληρώσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα καταγραφής ολοκληρωμένων  προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στη σχολική τους μονάδα κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015.

 http://tinyurl.com/formadiefthinton


checkOι εκπαιδευτικοί των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β? Αθήνας, που εκπόνησαν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων κατά το τρέχον σχολικό έτος (2014-2015) ως συντονιστές να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα- απολογιστικό ερωτηματολόγιο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

- Για προγράμματα Αγωγής Υγείας: http://tinyurl.com/apologistikoau

- Για προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης: http://tinyurl.com/apologistikopee

- Για προγράμματα Πολιτιστικών Θεμάτων: http://tinyurl.com/apologistikopol

 Η εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας συμπλήρωση και υποβολή των παραπάνω είναι υποχρεωτική  για την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης. 

 

Εμφανίσεις: 1816

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)