Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προκήρυξη Πλήρωσης Θέσεων Υποδιευθυντών των 10/θ και άνω Δημοτικών Σχολείων, όλων των τύπων, της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015
Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.11.4/113/5234/17-06-2015pdf προκήρυξη του Διευθυντή Π.Ε. Β' Αθήνας σύμφωνα με την οποία προκηρύσσονται οι θέσεις των Υποδιευθυντών των 10/θ και άνω Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε.  Β΄ Αθήνας, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης  Αλσούπολης  και καλούνται οι εκπαιδευτικοί που πληρούν τις προϋποθέσεις των παραπάνω διατάξεων κι επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Υποδιευθυντή,  να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 έως και την Παρασκευή 19  Ιουνίου 2015,  στο Διευθυντή/ στη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας όπου ανήκουν οργανικά, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής.

Επισυνάπτονται:

checkΗ αίτηση υποψήφιου Υποδιευθυντή word

checkΗ υπεύθυνη δήλωση υποψήφιου Υποδιευθυντή word

checkΟ πίνακας σχολικών μονάδων για τις οποίες προβλέπεται θέση Υποδιευθυντή (Ανακοινοποίηση κατόπιν Διευκρινιστικής Εγκυκλιού του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ)

 

Εμφανίσεις: 1025

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)