Joomla Free Template by FatCow Hosting

Υποβολή δηλώσεων προτίμησης που αφορούν σε μεταθέσεις - οριστικές τοποθετήσεις δασκάλων και νηπιαγωγών Γενικής και Ειδικής Αγωγής εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Με την Εγκύκλιο υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.11.2/5588/22-6-2015, ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης (δασκάλους και νηπιαγωγούς, Γενικής και Ειδικής Αγωγής):

1. που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας
2. που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (μετατεθέντες από άλλα ΠΥΣΠΕ, επιστρέψαντες από σχολεία του εξωτερικού)

να υποβάλουν από 23 Ιουνίου 2015, ημέρα Τρίτη μέχρι και 28 Ιουνίου 2015, ημέρα Κυριακή (έως τις 12:00), δήλωση προτίμησης, στην οποία να αναγράφουν μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να μετατεθούν-τοποθετηθούν.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

checkΟι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στους συνδέσμους:


checkΑφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τις σχολικές μονάδες, όπου επιθυμείτε να μετατεθείτε-τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».

checkΗ δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.

checkΣε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.

checkΣημειώνεται ότι τα μόρια της εντοπιότητας και της συνυπηρέτησης δεν φαίνονται στους παρόντες πίνακες, γιατί δεν έχουν δηλωθεί ακόμη σχολεία.

check Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί θα παρατηρήσουν αλλαγές στα μόρια τους, γιατί έχουν αφαιρεθεί τα 2 μόρια της πρώτης προτίμησης και για τους καλοκαιρινούς μήνες (22-6-15 έως 31-8-15) έχει υπολογιστεί η μοριοδότηση Δυσμενών Συνθηκών για την Π.Ε. Β' Αθήνας (Α' κατηγορία) και όχι της Δ/νσης από την οποία προήλθαν.

checkΌσοι εκπαιδευτικοί διαθέτουν λογαριασμό e-mail στο Gmail, παρακαλούνται να ελέγχουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραλαβή του μηνύματος επιβεβαίωσης.

 

Επισυναπτόμενα:

Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ γενικής αγωγής

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ ειδικής αγωγής

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ γενικής αγωγής

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ειδικής αγωγής 

 Μοριακός πίνακας μετατιθέμενων κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ

 Μοριακός πίνακας μετατιθέμενων κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Μοριακός πίνακας εκπαιδευτικών για βελτίωση-οριστική τοποθέτηση κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ

 Μοριακός πίνακας εκπαιδευτικών για βελτίωση-οριστική τοποθέτηση κλάδου  ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

 

Εμφανίσεις: 1461

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)