Joomla Free Template by FatCow Hosting
  • Τα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Κηφισίας 18 & Γκύζη, στο 2ο όροφο.
  • Επικοινωνία με τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Έντυπα που διατίθενται από τον ιστότοπο της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Ανακοινώσεις Σχολικών Μονάδων Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας
  • Άδειες μονίμων εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση του Δ/ντή Εκπαίδευσης προς τους Δ/ντές-ντριες και Υποδ/ντές-ντριες των σχολικών μονάδων της Β΄Αθήνας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις Διευθυντή Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Η επιλογή των Διευθυντών-Διευθυντριών και Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, σε ό,τι αφορά τη διαδικασία, το χρονοδιάγραμμα και τη διεκπεραίωση των προτάσεων- αποφάσεων του συμβουλίου επιλογής του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του συμβουλίου για τη συνεργασία, την εμπιστοσύνη και τη συνεχή παρουσία τους στις συνεδριάσεις μας, καθώς και όλους τους συνεργάτες στη Διεύθυνση, για την υπομονή και τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς.


Πρώτα όμως και μέσα από την καρδιά μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία και διασφάλισαν με τον πιο αψεγάδιαστο τρόπο το αποτέλεσμα των ψηφοφοριών.


Ξεκινήσαμε μαζί το 2010 την πιο δύσκολη διαδρομή στη διοίκηση της εκπαίδευσης, μοιραστήκαμε την εμπειρία των επιλογών του 2011 με εντιμότητα και διαφάνεια. Σήμερα όλοι εσείς με την επιβεβαίωση της επιλογής σας από τους συλλόγους διδασκόντων, επικυρώσατε εκκωφαντικά την αξία σας στην πράξη, με τη δράση σας, το ήθος και το πνεύμα συνεργασίας, μέσα στη σχολική σας μονάδα.


Σε μια δύσκολη περίοδο με συνεργασία, αλληλεγγύη και ισοτιμία στη σχέση μας, διασφαλίσαμε την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της Β΄ Αθήνας, αποδεικνύοντας τη δύναμη της ομάδας.


Δεν έχω λόγια για να περιγράψω τη χαρά μου, την ικανοποίηση και κυρίως τη σιγουριά που ένιωσα και πρέπει να νιώθουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη σχολική κοινότητα για την επανάκριση σας και τη συνέχιση του έργου σας σε ποσοστό 90% και πλέον. Με τους εκλεγμένους Υποδιευθυντές - Υποδιευθύντριες άξιους και αποτελεσματικούς συνεργάτες όλων μας και τους συλλόγους διδασκόντων στην πρώτη γραμμή τα σχολεία μας θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε πολύ υψηλά επίπεδα!!
Είμαστε όλοι εδώ έτοιμοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε, με πίστη στο όραμά μας, με ανιδιοτέλεια, με συναδελφικότητα, με την αλήθεια μας και πάνω από όλα με σεβασμό στο έργο και την προσφορά όλων από όλους. Έχουμε χρέος και ευθύνη να πάμε ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά τη δουλειά μας και την προσφορά μας στα παιδιά της μεγάλης οικογένειας της Β΄ Αθήνας και νιώθω ευλογημένος που αξιώθηκα να το μοιράζομαι μαζί σας.


Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τις προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων για την πολύ ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία μας. Οι εγγραφές έγιναν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Κάθε χρόνο βελτιώνοντας τη διαδικασία επιβεβαιώνουμε στην πράξη την επιθυμία της Διεύθυνσης να συμβάλει ουσιαστικά και υποβοηθητικά στον πολύπλευρο και επίπονο διπλό ρόλο των Νηπιαγωγών να ασκούν Διοίκηση και διδασκαλία ταυτόχρονα. Για όποια ζητήματα ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες είμαστε στη διάθεση σας.


Επιθυμούμε, σεβόμενοι τον προγραμματισμό όλων των στελεχών που επιλέγηκαν πρόσφατα, να τηρήσουμε τη διαδικασία της ανάληψης υπηρεσίας με αποστολή στο ΦΑΞ 210.2771324 ή αυτοπροσώπως στις ημερομηνίες που ορίζει η εγκύκλιος (25/6/2015 για Διευθυντές ? Διευθύντριες- και 26/6/2015 για Υποδιευθυντές-Υποδιευθύντριες).

 Συναδελφικά,

  Ο Δ/ντής Π.Ε. Β' Αθήνας

Πάρις Βεντήρης

check Επισυνάπτεται: έντυπο αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας.

check Για τη δική σας ενημέρωση, σας παραθέτουμε και κάποια στατιστικά στοιχεία που προέκυψαν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής Δ/ντών-ντριών σχολικών μονάδων: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

 

Εμφανίσεις: 1583

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)