Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Προσωρινής Πλήρωσης Θέσης Προϊσταμένου Τμήματος Εκπαιδευτικών θεμάτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015
 Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. 10156/26-08-2015pdf πρόσκληση του Διευθυντή Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την οποία καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που ανήκουν οργανικά στην Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, έχουν οχταετή τουλάχιστον διδακτική υπηρεσία και τα τυπικά προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στις διατάξεις της πρόσκλησης κι επιθυμούν να ασκήσουν προσωρινά και μέχρι την πλήρωση της θέσης, όπως αυτή θα προβλέπεται σε νεότερες υπουργικές αποφάσεις, τα καθήκοντα του Προϊσταμένου του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων,  να υποβάλουν στη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης (Κολοκοτρώνη 22, 1ος όροφος Γραφείο 4) αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 έως και την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015.
Εμφανίσεις: 684

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)