Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή υποψηφίων στη διαδικασία πλήρωσης θέσης Διευθυντή Σχολικής Μονάδας της Δ/νσης Π.Ε. Ροδόπης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015
 Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. 3233/28-08-2015pdf προκήρυξη του Διευθυντή Π.Ε. Ροδόπης σύμφωνα με την οποία προκηρύσσεται η θέση του Διευθυντή του 4/θεσίου 12ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής της Διεύθυνσης Π.Ε. Ροδόπης και καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που έχουν τα νόμιμα προσόντα κι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής Διευθυντών,  να υποβάλουν σχετική αίτηση (επισυνάπτεται υπόδειγμα) συνοδευόμενη από βιογραφικό σημείωμα και φάκελο υποψηφιότητας στον οποίο θα περιέχονται όλα τα απαραίτητα για την απόδειξη των τυπικών δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων εκπαιδευτικών θα υποβληθούν αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Π.Ε. Ροδόπης, εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) ημερών, από 31 Αυγούστου 2015 έως και 02 Σεπτεμβρίου 2015.
Εμφανίσεις: 859

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)