Joomla Free Template by FatCow Hosting

Αναφορά Ανάληψης Υπηρεσίας Εκπαιδευτικών στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας (από Μετάθεση, Μετάταξη, Απόσπαση)

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

 Με στόχο την απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών, τις άσκοπες μετακινήσεις και την ταλαιπωρία των συναδέλφων, ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄ Αθήνας από Μετάθεση ή Απόσπαση και από Μετάταξη, να αναλάβουν υπηρεσία στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Πλησίον Ηλ. Σταθμού Νέας Ιωνίας (Οδηγίες μετάβασης) , κατά τις εξής ώρες :

  • Εκπαιδευτικοί από Μετάθεση ή Απόσπαση : 08:30-10:00
  • Μεταταγμένοι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων : 11:00-12:30

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να εκτυπώσουν ένα εκ των παρακάτω επισυναπτόμενων εντύπων αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας και να το προσκομίσουν συμπληρωμένο.

Οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που ανήκουν οργανικά σε μη λειτουργούντα σχολεία καθώς και οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ60 που βρίσκονται σε Διάθεση, να αναλάβουν υπηρεσία στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β' Αθήνας (Ανάφης και Αγίων Αποστόλων).

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να ενημερώνονται για τα σχετικά θέματα.

 

Επισυναπτόμενα:

Έντυπο Αναφοράς Ανάληψης Υπηρεσίας-Από Μετάθεση-Απόσπαση

Έντυπο Αναφοράς Ανάληψης Υπηρεσίας-Στη Διάθεση

Εμφανίσεις: 966

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)