Joomla Free Template by FatCow Hosting

2η Διημερίδα "Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων" για την προβολή του έργου του ΚΕΓ στο ΕΣΠΑ

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (ΚΕΓ), στα πλαίσια της ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ «Δημιουργία πρωτότυπης μεθοδολογίας εκπαιδευτικών σεναρίων βασισμένων σε ΤΠΕ και δημιουργία εκπαιδευτικών σεναρίων για τα μαθήματα της Ελληνικής Γλώσσας στην Α΄/βάθμια και Β΄/βάθμια εκπαίδευση», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», διοργανώνει την 2η Διημερίδα-συνέδριο εργασίας στην Αθήνα (2-3 Οκτωβρίου 2015) με θέμα:

"Ψηφιακά μέσα και διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων",

όπου θα παρουσιαστούν τα οφέλη αλλά και οι ανάγκες που προκύπτουν από την ενσωμάτωση του προγράμματος επικοινωνίας για την προβολή της Πράξης, στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Η Διημερίδα προγραμματίζεται για την Παρασκευή 02 Οκτωβρίου και ώρα 15:30 έως 21:00 και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και ώρα 09:00 έως 15:30 στο Divani Palaca Acropolis (Παρθενώνος 19-25, Αθήνα).

Είσοδος ελεύθερη, εγγραφές επί τόπου κατά την πρώτη μέρα της διημερίδας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την παρακολούθηση των εργαστηρίων).
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Πρόγραμμα-αφίσα-πρόσκληση διημερίδας Αθήνας, 2-3 Οκτωβρίου 2015

 

Εμφανίσεις: 984

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)