Joomla Free Template by FatCow Hosting

Προγραμματισμός εκπαιδευτικών προγραμμάτων δια βίου επιμόρφωσης δημοσίων υπαλλήλων στη γαλλική γλώσσα

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015

 Σας κοινοποιούμε το υπ' αριθμ. Φ.2.1/19/29797, σύμφωνα με το οποίο, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του έτους 2015 θα υλοποιηθεί κύκλος μαθημάτων, διάρκειας 24 ωρών, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο οποίος θα περιλαμβάνει τις θεμτικές ενότητες που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο σχετικό έγγραφο. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ώρα 17:00 έως 20:00. Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνει ενημέρωση των ενδιαφερομένων για την ακριβή ημερομηνία έναρξης η οποία θα καθοριστεί σε συνεργασία του Τμήματος Ανάπτυξης και Αξιοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού της Δημόσιας Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.
   Στο τέλος των κυκλων μαθημάτων στις σχετικές θεματικές ενότητες θα παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης σχετικής βεβαίωσης για την οποία αρμόδιο είναι το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών και από το οποίο οι συμμετέχοντες καλούνται να ζητήσουν πληροφορίες (κα. Sophie Mela, Institut FRancais τηλ. 210-3398693)

Επισυναπτόμενα

Θεματικές Ενότητες

Αίτηση ενδιαφερομένων για συμμετοχή στον κύκλο μαθημάτων

Εμφανίσεις: 814

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)