Joomla Free Template by FatCow Hosting

Κατάρτιση προσωρινών Πινάκων Υποψηφίων Αναπληρωτών και Ωρομισθίων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

  Σας κοινοποιούμε προσωρινούς πίνακες σε μορφή excel ανά κλάδο κα ειδικότητα, με σειρά κατάταξης των υποψηφίων αναπληρωτών και ωρομισθίων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) για τις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής για το σχολικό έτος 2015-16, πίνακα με υποψηφίους οι οποίοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στους κλάδους του Ε.Ε.Π, καθώς και έντυπο αίτησης μοριοδότησης.
Οι υποψήφιοι που θα διαπιστώσουν λάθη ή παραλείψεις στους πίνακες, ως προς τη μοριοδότηση, η οποία προέκυψε σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ αρ. 126653/Δ3/06-08-2015 πρόσκληση του Υ.Π.Ε.Θ., οφείλουν να υποβάλουν ένσταση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής (προς Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) εντός δύο (02) εργασίμων ημερών, από Δευτέρα, 28.09.2015 έως και Τρίτη, 29.09.2015 και ώρα 15:00.
Οι ενστάσεις πρέπει να είναι σαφείς, τεκμηριωμένες και να συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αν κρίνεται απαραίτητο.
Καμία ένσταση δεν υποβάλλεται στη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων.

Επισυναπτόμενα:
 Διαβιβαστικό Περιφερειακής Δ/νσης
 Προσωρινοί Πίνακες Ε.Ε.Π.
Προσωρινοί Πίνακες Ε.Β.Π.
 Πίνακας Απορριφθέντων.
Έντυπο Ένστασης Μοριοδότησης Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π.

Εμφανίσεις: 695

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)