Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση για τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015

Ο Δ/ντής Π.Ε. Β' Αθήνας, κ. Πάρις Βεντήρης καλωσορίζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς Ειδικής Αγωγής που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας και τους ενημερώνει ότι η δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων, η οποία έχει και θέση αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας, θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, συμπληρώνοντας τις φόρμες που διατίθενται για το σκοπό αυτό στους κάτωθι συνδέσμους και οι οποίες θα είναι διαθέσιμες μόνο τις παρακάτω ημέρες και ώρες: 

                    • Την Πέμπτη 8-10-2015, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00
                    • Την Παρασκευή 9-10-2015, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00

ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Ε.Α.Ε.

ΓΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ Ε.Α.Ε.

 Καμία ανάληψη υπηρεσίας και δήλωση προτίμησης σχολικών μονάδων δεν θα παραληφθεί με άλλο τρόπο.

 Διευκρινίζεται ότι στο πεδίο "Έτη προϋπηρεσίας" συμπληρώνετε περίπου τα έτη που έχετε εργαστεί. Η συγκεκριμένη πληροφορία αποτελεί στατιστικό στοιχείο για το έντυπο του ΟΑΕΔ. Για τη μισθολογική εξέλιξη η προϋπηρεσία θα υπολογιστεί από τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που θα προσκομίσετε.

 Στα επισυναπτόμενα έγγραφα μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε το παραπεμπτικό για παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο προκειμένου να σας χορηγηθεί η απαραίτητη ιατρική βεβαίωση η οποία περιγράφεται στο αρχείο με τα δικαιολογητικά.

 Μετά την τοποθέτηση σας σε σχολικές μονάδες, θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία της παραλαβής των συμβάσεων και την προσκόμιση των δικαιολογητικών τα οποία περιγράφονται στο σχετικό επισυναπτόμενο αρχείο.

Επισυναπτόμενα:

 Δικαιολογητικά

Παραπεμπτικό Ιατρού

 Λειτουργικά κενά κλ. ΠΕ71 – Δασκάλων Ειδικής Αγωγής 

 Λειτουργικά κενά κλ. ΠΕ61 – Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής 

Εμφανίσεις: 796

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)