Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επείγουσα Ανακοίνωση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης για το Myschool

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα

epeigon Σας κοινοποιούμε το υπ'αριθμ. Πρωτοκ. Φ.7/13872/22-10-2015 έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σχετικά με την ορθή συμπλήρωση και διαρκή επικαιροποίηση δεδομένων στο σύστημα Myschool. Παρακαλούμε τους Διευθυντές, τις Διευθύντριες και τις Προϊστάμενες των σχολικών μονάδων να διαβάσουν προσεκτικά το έγγραφο και να ανταποκριθούν άμεσα στις ενέργειες που υποχρεούνται να διεκπεραιώσουν. Επισημαίνουμε τις τελευταίες παραγράφους του εγγράφου:

"Παρακαλούμε για την πλήρη και ορθή απεικόνιση των στοιχείων των σχολικών μονάδων, έως την Παρασκευή 23/10/2015. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι κάθε νεώτερη μεταβολή που θα προκύπτει στο εκπαιδευτικό προσωπικό είναι απαραίτητο να καταχωρείται αυθημερόν στο Πληροφοριακό Σύστημα Myschool.

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που η παρούσα κατάσταση θα συνεχίσει να υφίσταται, η υπηρεσία μας οφείλει να προβεί στην αναζήτηση των αιτιών και στην απόδοση ευθυνών."

Επισυναπτόμενα:

"Καταχώρηση στοιχείων στο Πληροφορικό Σύστημα Myschool"word2 icon

 

Εμφανίσεις: 825

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)