Joomla Free Template by FatCow Hosting

Πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων και Προϊσταμένων Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Σας κοινοποιούμε την υπ' αριθμ. πρωτ. Φ.11.4/9462/27-10-2015 προκήρυξη του Διευθυντή Π.Ε. Β' Αθήνας σύμφωνα με την οποία προκηρύσσονται οι θέσεις των Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων και Προϊσταμένων Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας για διετή θητεία και καλεί τους εκπαιδευτικούς που πληρούν τις προϋποθέσεις κι επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Προϊσταμένου/νης, να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από την Δευτέρα 2/11/2015 έως και την Τετάρτη 4/11/2015 στην σχολική μονάδα όπου ανήκουν οργανικά, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά (μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικoύ ταχυδρομείου της Δ/νσης ΠΕ Β' Αθήνας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Επισυναπτόμενα:

 Αίτηση Υποψηφίου 

 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 (έντυπο 1) 

 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 (έντυπο 2) 

Εμφανίσεις: 966

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)