Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ενημέρωση για τους Αναπληρωτές Εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ06, κλ. ΠΕ08, κλ. ΠΕ11, κλ. ΠΕ16, κλ. ΠΕ19-20 και κλ. ΠΕ18.41-32 που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, κ. Πάρις Βεντήρης καλωσορίζει τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ06, κλ. ΠΕ08, κλ. ΠΕ11, κλ. ΠΕ16, κλ. ΠΕ19-20 και κλ. ΠΕ18.41-32 που προσλήφθηκαν στη Δ/νση Π.Ε. Β' Αθήνας. Ευχόμαστε δύναμη και επιτυχία στο έργο σας. Σας ενημερώνουμε ότι η αναφοράς ανάληψης υπηρεσίας, θα γίνει αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο, συμπληρώνοντας τη φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στoν κάτωθι σύνδεσμο και η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο τις παρακάτω ημέρες και ώρες: 

                    • Τη Δευτέρα 23-11-2015, από τις 09:00 μέχρι τις 14:00
                    • Την Τρίτη 24-11-2015, από τις 09:00 μέχρι τις 12:00

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

 Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τα λειτουργικά κενά ανα ειδικότητα και για τη διαδικασία δηλώσης προτίμησης σχολικών μοναδων για προσωρινή τοποθέτηση.

 Καμία ανάληψη υπηρεσίας δεν θα παραληφθεί με άλλο τρόπο.

 Διευκρινίζεται ότι στο πεδίο "Έτη προϋπηρεσίας" συμπληρώνετε περίπου τα έτη που έχετε εργαστεί. Η συγκεκριμένη πληροφορία αποτελεί στατιστικό στοιχείο για το έντυπο του ΟΑΕΔ. Για τη μισθολογική εξέλιξη η προϋπηρεσία θα υπολογιστεί από τις βεβαιώσεις προϋπηρεσίας που θα προσκομίσετε.

 Στα επισυναπτόμενα έγγραφα μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε το παραπεμπτικό για παθολόγο ή γενικό ιατρό και ψυχίατρο προκειμένου να σας χορηγηθεί η απαραίτητη ιατρική βεβαίωση η οποία περιγράφεται στο αρχείο με τα δικαιολογητικά.

 Μετά την τοποθέτηση σας σε σχολικές μονάδες, θα ενημερωθείτε για τη διαδικασία της παραλαβής των συμβάσεων και την προσκόμιση των δικαιολογητικών τα οποία περιγράφονται στο σχετικό επισυναπτόμενο αρχείο.

Επισυναπτόμενα:

 Δικαιολογητικά

Παραπεμπτικό Ιατρού

Εμφανίσεις: 556

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)