Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επισκέψεις στα Κ.Π.Ε. 2015-2016

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Εγινε αντικατάσταση της εγκυκλίου που ειχε εκδοθεί στις 25/11/2015 και σας είχε κοινοποιηθεί με παλαιότερη ανάρτηση. Δοθηκε παράταση υποβολής αιτήσεων για επισκέψεις σε Κ.Π.Ε. μέχρι 7/12/2015.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σας κοινοποιούμε το υπ' αρ. πρωτ. 190762/Δ2/25-11-2015 έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σχετικά με τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σε ΚΠΕ κατά το τρέχον σχολικό έτος.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης: αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι τις 4-12-2015 στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και μόνο σε αυτή. Παρακαλούμε καμία αίτηση να μην αποσταλεί με φαξ!

Για περισσότερες πληροφορίες επισσκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπεύθυνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Επισυναπτόμενα:

 Αίτηση συμμετοχής

Εμφανίσεις: 779

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)