Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επείγουσα ενημέρωση για τις αιτήσεις Μετάθεσης / Βελτίωσης / Οριστικής τοποθέτησης - 30/12/2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα

Ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς pdf very small που βρίσκονται στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει ακόμη αίτηση οριστικής τοποθέτησης, ότι είναι υποχρεωτικό να υποβάλουν την αίτησή τους, όπως και τα τυχόν δικαιολογητικά που επικαλούνται μέχρι αύριο, 31/12/2015.

Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση κατανομής οργανικών θέσεων, οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν έχουν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης, θα μπουν στους πίνακες μοριοδότησης χωρίς κανένα επιπλέον κριτήριο πέραν της προϋπηρεσίας τους.

 Οσοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση και επιθυμούν να υποβάλουν, θα μπορούν να το πράξουν την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015 (μόνο κατάθεση αίτησης & δικαιολογητικών- οχι παραλαβη), είτε στα γραφεία της Διεύθυνσης προσκομίζοντας υποχρεωτικά και τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση τους, είτε μέσω Fax: 2102771324 (αίτηση και δικαιολογητικά).

  Επισημαίνουμε ότι τα δικαιολογητικά (πιστοποιητικά οικογ. κατάστασης / εντοπιότητας / σπουδών τέκνων / συνυπηρέτησης / ιατρικά κ.λπ.) πρέπει να έχουν εκδοθεί ΤΟ ΠΟΛΥ τρεις μήνες πριν την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και μέχρι τις 31/12/2015 το αργότερο. Δικαιολογητικά με ημερομηνία έκδοσης το 2016 δεν θα γίνονται δεκτά.

  Τα δικαιολογητικά που στέλνονται μέσω fax θα πρέπει να συνοδεύονται με κάποια σημείωση / έγγραφο που θα υποδεικνύει με σαφήνεια το ονοματεπώνυμο του εκπαιδευτικού στον οποίον αφορούν.

Παραλαβή αίτησεων θα μπορεί να γίνεται και μετά τις 7/1/2016 για όσους φυσικά έχουν καταθέσει εμπροθέσμως την αίτηση και τα δικαιολογητικά.

Επισυναπτόμενα:

  Πίνακας με τα ονόματα των εκπ/κών που βρίσκονται στη διαθεση του ΠΥΣΠΕ Β΄Αθήνας, οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει αίτηση (30-12-2015)

Εμφανίσεις: 750

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)