Joomla Free Template by FatCow Hosting

Επιμορφωτικό σεμινάριο σε συνεργασία με το Διεθνές Δίκτυο για την Π.Ε. MEdIES - Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία με θέμα: «Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας (έγγραφο με αριθμ. πρωτ. 301/14-1-2016 της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας), δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, προτίθεται να συνδιοργανώσει επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 4 διδακτικών ωρών με τα Τμήματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΙ.Δ.Ε. Β΄Αθήνας και των ΔΙ.Π.Ε. & ΔΙ.Δ.Ε Ανατολικής Αττικής, το Γυμνάσιο και Λύκειο κωφών & βαρηκόων Αγίας Παρασκευής και το Διεθνές Δίκτυο για την Π.Ε. MEdIES -Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον και την Αειφορία, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρες 16.15 – 19.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου και Λυκείου και του Τ.Ε.Ε./Ε.Α κωφών & βαρηκόων Αγίας Παρασκευής, Πίνδου 27, Κοντόπευκο, με θέμα: «Το Δώρο της Βροχής στην Πόλη».

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδω.

Εμφανίσεις: 630

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)