Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση τελικών πινάκων Μοριοδότησης Αιτήσεων Εκπαιδευτικών Β' Αθήνας για Μετάθεση

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2016

Κατόπιν της λήξης της ημερομηνίας υποβολής ανακλήσεων / ενστάσεων, και της συνακόλουθης εξέτασής τους,
η Διεύθυνση Π.Ε. Β΄ Αθήνας ανακοινώνει τους τελικούς πίνακες με τις μονάδες και τα στοιχεία των αιτούμενων εκπαιδευτικών
για Μετάθεση:


για το σχολικό έτος 2015-2016.

 

  • Επισημαίνεται ότι οι μονάδες για τη συνυπηρέτηση και εντοπιότητα στις αιτήσεις για Βελτίωση Θέσης – Οριστική Τοποθέτηση δεν εμφανίζονται στους παρόντες πίνακες, γιατί δεν έχουν δηλωθεί στην παρούσα φάση σχολικές μονάδες προτίμησης.

  • Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις για σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, για ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ, καθώς και οι Ειδικές Κατηγορίες από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ διαβιβάζονται στο Υπουργείο, όπου θα ελεγχθούν και θα γίνει η τελική μοριοδότηση και κατάρτιση πινάκων με τον συνυπολογισμό των προσόντων / δικαιολογητικών που κατέθεσαν οι υποψήφιοι.

  • Επισημαίνεται ότι τα μόρια εκπαιδευτικών που δεν έχουν ακόμα καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα αλλάξουν αν αυτά, σύμφωνα με την Εγκύκλιο των Μεταθέσεων δεν κατατεθούν «…οπωσδήποτε πριν από την έναρξη της διαδικασίας διενέργειας των μεταθέσεων από το αρμόδιο συμβούλιο (άρθρο 10 παρ. 4 του Ν.2690/99 ΦΕΚ 45Α’).»

Επισυναπτόμενα:

Κατάλογος Αιτήσεων για Βελτίωση / Οριστική Τοποθέτηση excel icon

Κατάλογος Αιτήσεων σε ΣΜΕΑΕ / ΚΕΔΔΥ excel icon

Κατάλογος Αιτήσεων σε Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης excel icon

Κατάλογος Αιτήσεων από Περιοχή σε Περιοχή excel icon

Εμφανίσεις: 855

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)