Joomla Free Template by FatCow Hosting

4o ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τρίτη, 07 Ιουνίου 2016

Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το 4ο Μαθητικό Συνέδριο των μαθητών της Στ΄ Τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Αγίας Παρασκευής, "Ο Μαθητής στο Βήμα". Το Συνέδριο διοργανώθηκε από τον Σχολικό Σύμβουλο της 17ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Γαλάνη, τους Διευθυντές των σχολείων και τους Εκπαιδευτικούς των Στ΄ Τάξεων.  Θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν

"Οι Αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία της Πατρίδας μας".

Μυκήνες, Επίδαυρος, Ολύμπια, Σούνιο, Ακρόπολη, Παρθενώνας, Θέατρο Διονύσου, Αρτέμιδα, Μεσσήνη, Δελφοί, Ακροκόρινθος, Πάρκο Δίου Πιερίας, Βεργίνα ήταν οι πηγές από όπου άντλησαν τα θέματά τους οι μαθητές για να συνθέσουν τις εργασίες τους.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας κ. Γιάννης Ζιάραγκας, Η Προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας κ. Βασιλική Καραμπά, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Αύρα Καράμπελα, η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Εύη Χατζοπούλου, ο Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός Θεμάτων του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ κ. Φανουράκης και ο Σχολικός Σύμβουλος κ. Φώτης Χρήστου.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
01/20 
start stop bwd fwd

Εμφανίσεις: 461

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)