Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ημερίδα με θέμα: «Ο Καταστατικός Χάρτης της Γης (Earth Charter) στα προγράμματα και στις δράσεις της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία»

Κατηγορία: Καινοτόμες Δράσεις Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

 Aναβολή ημερίδας : Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη για τις 21-6-2016 ημερίδα με θέμα «Ο Καταστατικός Χάρτης της Γης (EarthCharter) στα προγράμματα και στις δράσεις της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία» αναβάλλεται. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το μήνα Σεπτέμβριο. Για την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησης της ημερίδας θα ενημερωθείτε με έγγραφό μας την 1-9-2016.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

H Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας (έγγραφο υπ' αρ. πρωτ. 4790/2-6-2016 της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας), δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία του Καταστατικού Χάρτη της Γης στην Ελλάδα και το Περιφερειακό Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης στην Εκπαίδευση για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Κρήτης (RCE Crete) προτίθεται να διοργανώσει ημερίδα με θέμα "Ο Καταστατικός Χάρτης της Γης (Earth Charter) στα προγράμματα και στις δράσεις της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία".

Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τρίτη 21/6/2015 και ώρες 17.45 – 21.00 στο 1ο Δ.Σ. Νέας Ιωνίας (Κρήτης 77, Νέα Ιωνία, τηλ. 2102799029).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Εμφανίσεις: 818

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)