Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ατομικά Δελτία Κατάταξης Εκπαιδευτικών Διευθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας σύμφωνα με το Ν.4354/2015

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β' Αθήνας, στον κάτωθι σύνδεσμο, η ηλεκτρονική φόρμα παραλαβής του Ατομικού Δελτίου Κατάταξης Υπαλλήλου (Α.Δ.Κ.Υ.) των μονίμων εκπαιδευτικών που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας, στο οποίο αποτυπώνονται τα στοιχεία υπολογισμού των νέων Μισθολογικών Κλιμακίων βάση του Ν. 4354/2015 καθώς και τα οικονομικά στοιχεία του κάθε υπαλλήλου οπώς προέκυψαν μετά την κατάταξη του στο νέο μισθολογικό κλιμάκιο .

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ Α.Δ.Κ.Υ (για μόνιμους εκπαιδευτικούς Π.Ε. Β' Αθήνας)

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να παραλάβουν το προσωπικό τους ΑΔΚΥ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας (εισάγοντας τον Αριθμό Μητρώου τους και το ΑΦΜ τους) και αφού το υπογράψουν να το παραδώσουν στο Διευθυντή/Προϊστάμενο της Σχολικής μονάδας που υπηρετούν. Με ευθύνη των Διευθυντών/Προϊσταμένων των Σχολικών Μονάδων τα ΑΔΚΥ κάθε σχολικής μονάδας να παραδοθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄Αθήνας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουνίου2016.

Όσοι μόνιμοι εκπαιδευτικοί μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση Π.Ε. Β' Αθήνας και το τρέχον σχολικό έτος δεν υπηρετούν σε σχολική μονάδας της Διεύθυνσης μας (απόσπαση εκτός ΠΥΣΠΕ, απόσπαση στο εξωτερικό) είτε απουσιάζουν από τη σχολική τους μονάδα λόγω μακροχρόνιας άδειας, αφού ενημερωθούν από τους Διευθυντές/Προϊσταμένους των Σχολικών μονάδων στις οποίες ανήκουν για τη διαδικασία, παρακαλούνται να αποστείλουν υπογεγραμμένο το Ατομικό Δελτίο Κατάταξής τους στο e-mail της Διεύθυνσης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 13 Ιουνίου2016.

 

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας

Ιωάννης Β. Ζιάραγκας

Εμφανίσεις: 841

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)