Joomla Free Template by FatCow Hosting

Ανακοίνωση οριστικών τοποθετήσεων-μεταθέσεων εκπ/κών ΠΕ11, ΠΕ16 Γενικής Αγωγής (Α' Φάση) και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας κατόπιν εξέτασης των ενστάσεων που υποβλήθηκαν - εκ νέου πρόσκληση δήλωσης προτίμησης τοποθέτησης Β' Φάσης

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημιουργήθηκε : Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 Δημοσιεύθηκε : Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

  Ο Διευθυντής Π.Ε. Β' Αθήνας, κ. Ζιάραγκας Ιωάννης και τα μέλη και αναπληρωματικα μέλη του ΠΥΣΠΕ, μετά τη συνεδριάσή της 25ης Ιουλίου 2016, και κατόπιν επανεξέτασης των Οριστικών Τοποθετήσεων - Μεταθέσεων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ16, ΠΕ11 και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής,  σας ανακοινώνουν:

  Τους επικαιροποιημένους Οριστικούς Πίνακες των Μεταθέσεων – Οριστικών Τοποθετήσεων της Γενικής Αγωγής για τους κλάδους ΠΕ11, ΠΕ16 και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Β’ Αθήνας.

  Τον πίνακα τοποθετήσεων εκπαιδευτικών ΠΕ70 που παρέμειναν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας μετά τις Α' και Β' Φάσεις τοποθετήσεων.

  Τους επικαιροποιημένους πίνακες των εναπομεινάντων οργανικών κενών κλάδων ΠΕ70, ΠΕ16 και ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής.

  Τον επικαιροποιημένο πίνακα εκπαιδευτικών που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας

  Λόγω του νέου οργανικού κενού που προέκυψε κατόπιν επανελέγχου της υπηρεσίας μας για τον κλάδο ΠΕ16, καλούνται εκ νέου οι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ16 που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β’ Αθήνας, σύμφωνα με άρθρο 15, παρ. 11, του Π.Δ. 50/96 να υποβάλουν συμπληρωματική δήλωση για τοποθέτηση στα εναπομείναντα οργανικά κενά από Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 έως και την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, μέχρι τις 9.00 (Β’ Φάση Τοποθετήσεων). Οι αιτήσεις θα αποσταλούν μέσω φαξ στο 210 2771324 ή μέσω mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Επισημαίνουμε ότι, αν και μετά τη Β’ Φάση των Τοποθετήσεων παραμείνουν οργανικά κενά, θα τοποθετηθούν σε αυτά οι εκπαιδευτικοί με τα λιγότερα μόρια μετάθεσης, σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 12 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 13 του Π.Δ.100/97.

Επισυναπτόμενα:

Οριστικός Πίνακας Τοποθετήσεων - Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 excel icon

 Οριστικός Πίνακας Τοποθετήσεων - Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ16 excel icon

 Οριστικός Πίνακας Τοποθετήσεων - Μεταθέσεων Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής adobe pdf icon super small

Πίνακας Οριστικών Τοποθετήσεων εκπαιδευτικών ΠΕ70 που είχαν παραμείνει στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας από τις Α' και Β' Φάσεις Τοποθετήσεων excel icon

Επικαιροποιημένος πίνακας εκπαιδευτικών που παραμένουν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας excel icon

Επικαιροποιημένος Πίνακας εναπομεινάντων οργανικών κενών κλάδου ΠΕ70 excel icon

 Επικαιροποιημένος Πίνακας εναπομεινάντων οργανικών κενών κλάδου ΠΕ16 excel icon

 Επικαιροποιημένος Πίνακας εναπομεινάντων οργανικών κενών κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής adobe pdf icon super small

Δήλωση Οριστικής Τοποθέτησης Β' Φάσης για εκπαιδευτικούς ΠΕ16 που παρέμειναν στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας word2 icon

Εμφανίσεις: 1232

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)