Joomla Free Template by FatCow Hosting

Υποβολή δηλώσεων προτίμησης που αφορούν σε μεταθέσεις - οριστικές τοποθετήσεις δασκάλων, νηπιαγωγών, εκπαιδευτικών ειδικοτήτων και εκπαιδευτικών σε θέσεις Γενικής Αγωγής και Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ?Τ.Ε. εντός του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας 2016

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

 Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης (ΠΕ70, ΠΕ60, ΠΕ06, ΠΕ11, ΠΕ16 και εκπαιδευτικούς ΠΕ70 και ΠΕ60 σε θέσεις Σ.Μ.Ε.Α.Ε. – Τ.Ε.):

1. που έχουν υποβάλει αίτηση μετάθεσης εντός του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας
2. που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (μετατεθέντες από άλλα ΠΥΣΠΕ, μεταταγμένοι, επιστρέψαντες από σχολεία του εξωτερικού)

να υποβάλουν από 13 Ιουλίου 2016, ημέρα Τετάρτη μέχρι και 18 Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα (έως τις 11:00), δήλωση προτίμησης, στην οποία να αναγράφουν μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να μετατεθούν-τοποθετηθούν. Στα επισυναπτόμενα έγγραφα αναρτώνται τα οργανικά κενά ανά ειδικότητα στις σχολικές μονάδες της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας, καθώς και οι μοριακοί πίνακες των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών.

- Επισημαίνεται ότι στα οργανικά κενά ειδικοτήτων ΠΕ06 και ΠΕ16 συμπεριλήφθηκαν και οι νέες οργανικές θέσεις, όπως δημοσιεύθηκαν στο Φ.Ε.Κ. 2131/τ.Β'/11-7-2016 adobe pdf icon small


 Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να διαβάσουν προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

checkΟι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στους συνδέσμους:

checkΑφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τις σχολικές μονάδες, όπου επιθυμείτε να μετατεθείτε-τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».

checkΗ δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.

checkΣε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.

checkΠαρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση e-mail, την οποίαν θα παρακολουθούν, καθώς μέσω αυτής θα γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία τυχόν χρειαστεί σχετικά με την αίτησή τους.

check Οι μετατιθέμενοι εκπαιδευτικοί θα παρατηρήσουν αλλαγές στα μόρια τους, γιατί έχουν αφαιρεθεί τα 2 μόρια της πρώτης προτίμησης περιοχής που προσμετρήθηκαν κατά την μετάθεσή τους από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

checkΟι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ελέγχουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραλαβή του μηνύματος επιβεβαίωσης.

checkΟι εκπαιδευτικοί που έχουν κάνει αίτηση Βελτίωσης και δεν θα δηλώσουν προτιμήσεις σχολικών μονάδων εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών, θα παραμείνουν στις οργανικές τους θέσεις.

checkΟι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν θα δηλώσουν προτιμήσεις σχολικών μονάδων εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών, θα τοποθετηθούν στην Β' Φάση τοποθετήσεων, αφού δηλώσουν εκ νέου προτιμήσεις, ή στα εναπομείναντα οργανικά κενά αν δεν κάνουν και πάλι δήλωση προτίμησης.

checkΟι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας καθημερινά για νεότερες ανακοινώσεις.

Επισυναπτόμενα:

Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ γενικής αγωγής adobe pdf icon small

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ ειδικής αγωγής adobe pdf icon small

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ γενικής αγωγής adobe pdf icon small

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ειδικής αγωγής adobe pdf icon small

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής adobe pdf icon small

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ11-Φυσικής αγωγής adobe pdf icon small

 Οργανικά κενά κλάδου ΠΕ16-Μουσικής adobe pdf icon small

 

 Μοριακός πίνακας κλάδου ΠΕ70-ΔΑΣΚΑΛΩΝ excel icon

 Μοριακός πίνακας κλάδου ΠΕ60-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ excel icon

 Μοριακός πίνακας κλάδου ΠΕ70 Ειδικής Αγωγής excel icon

 Μοριακός πίνακας κλάδου ΠΕ60 Ειδικής Αγωγής excel icon

 Μοριακός πίνακας κλάδου ΠΕ06-Αγγλικής excel icon

 Μοριακός πίνακας κλάδου ΠΕ11 Φυσικής Αγωγής excel icon

 Μοριακός πίνακας κλάδου ΠΕ16 Μουσικής excel icon

Εμφανίσεις: 935

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)