Joomla Free Template by FatCow Hosting

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ-Πρόσκληση εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ60 (που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας) για δήλωση προτίμησης σχολείων για προσωρινή τοποθέτηση για το Σχ.Έτος 2016-2017

Κατηγορία: Διοικητικά Θέματα Δημοσιεύθηκε : Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

  Έπειτα από επανέλεγχο των λειτουργικών κενών κλάδου ΠΕ60, διαπιστώθηκε ότι δεν συμπεριλήφθηκαν τα κενά του 11ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου και του 5ου Νηπιαγωγείου Χαλανδρίου.

Ο Διευθυντής Π.Ε. Β΄Αθήνας καλεί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπ/σης Κλάδου ΠΕ60 που βρίσκονται στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Β΄ Αθήνας (όχι οι αποσπασμένοι από άλλα Π.Υ.Σ.Π.Ε.) κι επιθυμούν να δηλώσουν τα σχολεία αυτά, να υποβάλουν σήμερα 10/9/2016 νέα δήλωση έως 15:00, δήλωση προτίμησης, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στην οποία να αναγράφουν μέχρι και είκοσι (20) σχολικές μονάδες που επιθυμούν να τοποθετηθούν, βάσει του επισυναπτόμενου νέου πίνακα με τα λειτουργικά κενά, καθώς και του μοριακού πίνακα των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να διαβάσουν προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

Οι δηλώσεις προτίμησης σχολικών μονάδων θα υποβληθούν αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της Δ/νσης Π.Ε. Β' Αθήνας  συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που διατίθεται για το σκοπό αυτό στον παρακάτω σύνδεσμο:

                                   

proswrines topoth

Αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και τα νηπιαγωγεία, όπου επιθυμείτε να τοποθετηθείτε, πατήστε το πλήκτρο «ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ».

Η δήλωσή σας θεωρείται καταχωρισμένη όταν λάβετε στο προσωπικό σας email σχετική βεβαίωση, στην οποία απαριθμούνται οι προτιμήσεις σας.

Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μίας δήλωσης, έγκυρη θεωρείται αυτή που υποβλήθηκε τελευταία.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να δηλώσουν μία έγκυρη διεύθυνση e-mail, την οποίαν θα παρακολουθούν, καθώς μέσω αυτής θα γίνει οποιαδήποτε επικοινωνία τυχόν χρειαστεί σχετικά με την αίτησή τους.

Οι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να ελέγχουν και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία για την παραλαβή του μηνύματος επιβεβαίωσης.

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Β' Αθήνας και δεν θα δηλώσουν προτιμήσεις νηπιαγωγείων εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, θα τοποθετηθούν βάσει των αναγκών της Υπηρεσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας καθημερινά για νεότερες ανακοινώσεις.

 

Επισυναπτόμενα:

  Λειτουργικά κενά ΠΕ60-ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ 

  Μοριακός πίνακας ΠΕ60

Εμφανίσεις: 405

Από τη Μυθολογία στο Διάστημα - Διεθνές Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία (Περιβαλλοντικής & Πολιτιστικής Εκπαίδευσης)